Anchor meksa account lantern 999

Anchor meksa account lantern 999

Short Description:

A padhang, hotspot kerosene lantern.It bisa jam (luwih saka 6 jam), banget padhang (350-500 Candle Power), biaya nggunakake banget kurang, ijo lan lingkungan Proteksi (ora polusi baterei), windproof, anti banyu, dehumidify lan panas (njero ruangan mung) Minangka salah siji Produsèn, kita wis diwenehake produk repliable kanggo negara paling luwih saka rong puluh taun. Size: 17x17x42 (cm) Net bobot: 2.5kgs Material: baja, kuningan, kaca Warna: Bahan bakar salaka: kerosene mung Ngomong: saben lantern duwe tas saka nyisakke part.include lapisan, ...


  • Potongan: US $ 10 - 20 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 600 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail produk

    Tags Product

    A padhang, hotspot kerosene lantern.It bisa jam (luwih saka 6 jam), banget padhang (350-500 Candle Power), biaya nggunakake banget kurang, ijo lan lingkungan Proteksi (ora polusi baterei), windproof, anti banyu, dehumidify lan panas (njero ruangan mung)
    Minangka salah siji Produsèn, kita wis diwenehake produk repliable kanggo negara paling luwih saka rong puluh taun.

    Size: 17x17x42 (cm)
    bobot Net: 2.5kgs
    Material: baja, kuningan, kaca
    Warna: salaka
    bakar: kerosene mung

    Ngomong: saben lantern duwe tas saka nyisakke part.include lapisan, Isi plastik bisa, jarum, spaner etc.

    ---------------
    Art. No.999 350 CP
    Tanpa piranti preheating cepet

    ---------------
    Art. No.909 350 CP
    Kanthi piranti preheating cepet
    ---------------
    Art. No.975 500 CP
    Tanpa piranti preheating cepet

    ---------------
    Art. No.950 500 CP
    Kanthi piranti preheating cepet
    ---------------

    Chrome (utawa nikel) dilapisi reflektor (werna perak) opsional

    Standard paket:
    6PCS / CTN
    N.W .: 13.5KGS / CTN
    G.W .: 15.5KGS / CTN
    SIZE OF CTN:
    57X36X44CM  
    160DOZ / 20 '320DOZ / 40' 370DOZ / 40'HQ

     

    123

    33 22 11

    Apa milih kita?

    1: Produsen: bisa gawé barang desain customer kang

    factoru

    2: kualitas Reliable: rega paling ora target kita final, nanging kualitas paling apik lan rega cukup iku.

     

    sertifikat

    3: buruh Experienced lan mesin lengkap

    peple

    test 100% sadurunge ninggalake pabrik: 4

    ceshi

     5: rega Good: rega firsthand, entuk manfaat cukup

    shichag

    6.Sine 1991, Luwih saka rong puluh taun pengalaman ing baris iki

    yingye

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Contact Us

    • Zonghan Industrial Zone, Cixi, Ningbo, PRChina
    • Telpon: 86 574 63204227
    • Cellphone: 86 13858319136
    • E-mail: 13858319136@163.com
    • Fax: 86 574 63208532
    • Tampilan: 86 13858319136

    Enquiry Kanggo Pricelist

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Latest News

    • Kabar Kantor Press

      Kabar Kantor Press

      Dear Bapak-bapak lan madams Mangga kindly dilaporake sing kita kantor bakal ditutup kanggo liburan ing Imlek saka 12 Februari kanggo 25 Februari Kita bakal nerusake ing Februari 26, 2018 (Monday). Yen ana apa pitakonan luwih o ...