account kupu meksa lantern 826

account kupu meksa lantern 826

Short Description:

Meksa lantern A warninipun cemeng, PORTABLE Kerosene LANTERN. pabrik Original karo liwat rong puluh taun Manufaktur pengalaman SIZE: 17X17X42 (CM) NET bobot: 2.5KGS MATERIAL: STEEL, KUNINGAN, KACA WARNA: SILVER FUEL: kerosene (Rekomendasi), ora bensin lan alkohol (Terlarang), DIESEL KELAPA (bisa BE digunakake , Nanging bakal nimbulaké peteng smog, ora nyaranake) DESCRIPTION: A warninipun cemeng, LANTERN.ITS PORTABLE pALING padhang Kerosene LANTERN, wis output cahya saka 60W, sampeyan padha karo kanggo paling lampu bolam domestik, IT punika uga banget ec ...


  • Potongan: US $ 10 - 20 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 600 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail produk

    Tags Product

    meksa lantern
    A warninipun cemeng, PORTABLE Kerosene LANTERN.
    Pabrik Original karo liwat rong puluh taun pengalaman Manufaktur  

    SIZE: 17X17X42 (CM)

    NET bobot: 2.5KGS

    MATERIAL: STEEL, KUNINGAN, KACA

    COLOR: SILVER

    FUEL: kerosene (Rekomendasi), ora bensin lan alkohol (Terlarang), DIESEL KELAPA (bisa BE digunakake, nanging bakal nimbulaké peteng Smog, ora nyaranake)

    DESCRIPTION: A warninipun cemeng, LANTERN.ITS PORTABLE PALING padhang Kerosene LANTERN, wis output cahya saka 60W, sampeyan padha karo kanggo paling lampu bolam domestik, IT punika uga banget ekonomi, kobong kanggo ing paling EIGHT jam siji Isi saka tank loro pint, pasuryan enamelled ora bakal teyeng, lan karo maintenance prasaja, iN GENERAL bakal punika TEN YEARS UTAWA liyane, iN GENERAL IT IS digunakake ing camping, kayaking, katerangan siyaga.

    Ngomong: LANTERN Saben duwe tas spare part.include lapisan, Isi PLASTIC CAN, jarum, spaner etc.

    ---------------
    Art. No.826 350 CP
    tanpa piranti preheating cepet

    ---------------
    Art. No.828 350 CP
    karo piranti preheating cepet
    ---------------
    Art. No.830 500 CP
    tanpa piranti preheating cepet

    ---------------
    Art. No.832 500 CP
    karo piranti preheating cepet
    ---------------

    Chrome (utawa Nikel) dilapisi reflektor (werna perak) opsional

    826 Rotasi 134-3435_IMG


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Contact Us

    • Zonghan Industrial Zone, Cixi, Ningbo, PRChina
    • Telpon: 86 574 63204227
    • Cellphone: 86 13858319136
    • E-mail: 13858319136@163.com
    • Fax: 86 574 63208532
    • Tampilan: 86 13858319136

    Enquiry Kanggo Pricelist

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Latest News

    • Kabar Kantor Press

      Kabar Kantor Press

      Dear Bapak-bapak lan madams Mangga kindly dilaporake sing kita kantor bakal ditutup kanggo liburan ing Imlek saka 12 Februari kanggo 25 Februari Kita bakal nerusake ing Februari 26, 2018 (Monday). Yen ana apa pitakonan luwih o ...