Camping kompor kanggo 190g isi gas pierceable LC-68-6

Camping kompor kanggo 190g isi gas pierceable LC-68-6

Short Description:

Description: kompor gas tekanan uap Portable kanggo digunakake ing wilayah uga-ventilated mung, iku dirancang kanggo nggunakake isi gas isi 190g pierceable butane ketula EN417-jinis 200 (jinis TUV persetujuan 02 99), PIN Pierce karo segel karet ing gas welingan dirancang kanggo nyegah welingan gas leakage.the gas wis telpon kanggo pager kanggo nggunakake isi a nut.The pengatur meneng cekap kanggo perabot digabungake menyang tunyuk gas sawise tunyuk gas inlet.the gas punika tutup jarum karo variabl. ..


  • Potongan: US $ 10 - 20 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 600 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail produk

    Tags Product

    Description:
    kompor gas tekanan uap Portable kanggo digunakake ing wilayah uga-ventilated mung, iku dirancang kanggo nggunakake isi gas isi 190g pierceable butane ketula EN417-jinis 200 (jinis TUV persetujuan 02 99), PIN Pierce karo segel karet ing gas welingan dirancang kanggo nyegah welingan gas leakage.the gas wis telpon kanggo pager kanggo nggunakake isi pengatur meneng nut.The cekap kanggo perabot digabungake menyang tunyuk gas sawise tunyuk gas inlet.the gas punika tutup jarum karo posisi global .iku iku cekap karo support pan siji karo papat driji.

    Material:
    Steel piring kompor lan bagean, burner stainless steel, tutup tembaga, ABS wadhah.

    Data Technical:
    Kategori: Direct Pressure- butane.
    Burner Single, single injector (0.24mm).
    Meksa Inlet: Beluk / Direct Pressure.
    Jinis Burner: Ring Stainless Koleksi.
    Kontak: Manual kontak.
    Power: 1.1kW, Konsumsi: 80g / h

    Packing DETAILS:
    Saben pc dikempalken ing kothak werna, 24pcs dikempalken ing siji karton.

     

    NW Qty NW NW SIZE OF CTN:
    429G / PC 24PCS / CTN 12KGS / CTN 16KGS / CTN 48X36X42CM
    9,240PCS / 20 '
    18,480PCS / 40'
    21,480PCS / 40'HQ

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Contact Us

    • Zonghan Industrial Zone, Cixi, Ningbo, PRChina
    • Telpon: 86 574 63204227
    • Cellphone: 86 13858319136
    • E-mail: 13858319136@163.com
    • Fax: 86 574 63208532
    • Tampilan: 86 13858319136

    Enquiry Kanggo Pricelist

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Latest News

    • Kabar Kantor Press

      Kabar Kantor Press

      Dear Bapak-bapak lan madams Mangga kindly dilaporake sing kita kantor bakal ditutup kanggo liburan ing Imlek saka 12 Februari kanggo 25 Februari Kita bakal nerusake ing Februari 26, 2018 (Monday). Yen ana apa pitakonan luwih o ...