jotosan Gas obor M-879

jotosan Gas obor M-879

Short Description:

Description: beluk Portable obor gas meksa kanggo digunakake ing wilayah uga-ventilated mung, iku dirancang kanggo nggunakake isi gas isi 190g pierceable butane ketula EN417-jinis 200 (jinis TUV persetujuan 02 99), PIN Pierce karo segel karet ing gas welingan dirancang kanggo nyegah welingan gas leakage.the gas wis telpon kanggo pager kanggo nggunakake isi a nut.The pengatur tembaga punika cekap kanggo perabot digabungake menyang tunyuk gas sawise tunyuk gas inlet.the gas punika tutup jarum karo variab. ..


  • Potongan: US $ 10 - 20 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 600 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail produk

    Tags Product

    Description:
    beluk Portable obor gas meksa kanggo digunakake ing wilayah uga-ventilated mung, iku dirancang kanggo nggunakake isi gas isi 190g pierceable butane ketula EN417-jinis 200 (jinis TUV persetujuan 02 99), PIN Pierce karo segel karet ing gas welingan dirancang kanggo nyegah welingan gas leakage.the gas wis telpon kanggo pager kanggo nggunakake isi pengatur nut.The tembaga punika cekap kanggo perabot digabungake menyang tunyuk gas sawise tunyuk gas inlet.the gas punika tutup jarum karo posisi global kontak .Manual.

    Material:
    gun Kuningan, wadhah baja, ABS nangani.

    Data Technical:
    Kategori: Direct Pressure- butane.
    Burner Single, single injector (0.28mm).
    Meksa Inlet: Beluk / Direct Pressure.
    Jinis Burner: asli tembaga Koleksi.
    Kontak: tergabung karo piranti kangge pembakaran gas.
    Power: 1.7kW, Konsumsi: 125g / h Max.temp.:850 Degree Celsius

    Packing DETAILS:
    Saben pc dikempalken ing kothak werna, 24pcs dikempalken ing siji karton.
    NW: 475G / PC
    qty: 24PCS / CTN
    N.W .: 12KGS / CTN
    G.W .: 14KGS / CTN
    SIZE OF CTN:
    56X39X39.5CM
    6,480PCS / 20 '
    12,960PCS / 40'
    15,040PCS / 40'HQ


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Contact Us

    • Zonghan Industrial Zone, Cixi, Ningbo, PRChina
    • Telpon: 86 574 63204227
    • Cellphone: 86 13858319136
    • E-mail: 13858319136@163.com
    • Fax: 86 574 63208532
    • Tampilan: 86 13858319136

    Enquiry Kanggo Pricelist

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Latest News

    • Kabar Kantor Press

      Kabar Kantor Press

      Dear Bapak-bapak lan madams Mangga kindly dilaporake sing kita kantor bakal ditutup kanggo liburan ing Imlek saka 12 Februari kanggo 25 Februari Kita bakal nerusake ing Februari 26, 2018 (Monday). Yen ana apa pitakonan luwih o ...