News

  • Kabar Kantor Press
    Post wektu: Jan-09-2018

    Dear Bapak-bapak lan madams Mangga kindly dilaporake sing kita kantor bakal ditutup kanggo liburan ing Imlek saka 12 Februari kanggo 25 Februari Kita bakal nerusake ing Februari 26, 2018 (Monday). Yen ana apa pitakonan luwih utawa pesenan potensial, please kindly supaya kita ngerti ing advance, supaya kita bisa nyedhiyani ... Read more »

WhatsApp Online Chat !