Kabar Kantor Press

Dear Bapak-bapak lan madams
Mangga kindly dilaporake sing kita kantor bakal ditutup kanggo liburan ing Imlek saka 12 Februari kanggo 25 Februari
Kita bakal nerusake ing Februari 26, 2018 (Monday).
Yen ana apa pitakonan luwih utawa pesenan potensial, please kindly supaya kita ngerti ing advance, supaya kita bisa nyedhiyani replies langsung tanpa wektu tundha.
Matur nuwun kanggo kawigatèné jinis!
Best gati
Tony Cheng
Cixi Sea Anchor Pressure Lantern Co., Ltd.
Zonghan Industrial Zone, Cixi, Ningbo, China
Tel: + 86-574-63210688
Fax: + 86-574-63208532
Email: 13858319136@163.com
MSN Messenger: tonycheng2000@hotmail.com
Tampilan: +86 13858319136
situs web: http: / /www.pressurelantern.com


Post wektu: Jan-09-2018
WhatsApp Online Chat !