Hotspot Ocarina Gas Heater & Cooker

Hotspot Ocarina Gas Heater & Cooker

Short Description:

Portable Ocarina Gas Heater & Cooker ● Gas pilihan: LPG utawa gas alam, ing request customer kang. ● urip:> 10 Taun ● ukuran Item: φ675px × 837.5px ● NW: 3.38KG, GW: 4.31KG ● Heating output: 4000-6000 BTU / Hr ● CO2 release: <0.41m3 / Hr konsumsi ● Gas: <0.13m3 / Hr ● area ditrapake: 8 ~ 12M2 ● ignition: aplikasi kontak piezoelectric Multi-fungsi LPG Gas Heater kanggo AC lan masak ● efficiency panas High, panas ing 30 detik ● LPG mesin ingkang ndamel benter lan kompor 2 in 1, dual kéné ...


  • Potongan: US $ 10 - 20 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 600 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail produk

    Tags Product

    Hotspot Ocarina Gas Heater & Cooker
    ● Gas pilihan: LPG utawa gas alam, ing request customer kang.
    ● urip:> 10 Taun
    ● ukuran Item: φ675px × 837.5px
    ● NW: 3.38KG, GW: 4.31KG
    ● Heating output: 4000-6000 BTU / Hr
    ● CO2 release: <0.41m3 / Hr
    konsumsi ● Gas: <0.13m3 / Hr
    ● area ditrapake: 8 ~ 12M2
    ● ignition: aplikasi kontak piezoelectric

    Heater Gas LPG Multi-fungsi kanggo AC lan masak

    ● efficiency panas High, panas ing 30 detik

    ● LPG mesin ingkang ndamel benter lan kompor 2 in 1, fungsi dadi panas dual karo kontrol semangat lever, urip unit kabèh luwih saka 10 taun.

    ● Diimpor net geni panas-tahan, urip net luwih saka 10 taun.

    ● Pure tutup tembaga inti, murni tabung tembaga gas, murni tembaga spay nozzle, awet lan ora bocor, urip maneh luwih saka 10 taun.

    ● pemanas gas LPG arep garing kamar, purifying lingkungan, èfèktif nyandhet sing wutah saka bakteri.

    ● awak Steel LPG mesin ingkang ndamel benter, kabeh kekandelan baja luwih saka 0.6mm, kuat lan awet.

    ● outline Kepileh, desain handhold gampang, ngendi wae hotspot ing pembuangan.

    ● Steel lumahing perawatan dening technique listrik ECO supaya teyeng baja.

    ● Piezoelectric kontak ngalih, bisa digunakake liwat 30000 kaping.

    ● Fire utawa gas bisa nguripake munggah lan mudhun bebas.

    ● pemanas LPG Shock-tahan, unbreakable, kuat, paket awet kanggo mesthekake produk transit safety.

    kapasitas ● Container: 930 pcs / 20ft 2600 pcs / 40HQ

    1  2 3 4 5 6 14797754682663


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Contact Us

    • Zonghan Industrial Zone, Cixi, Ningbo, PRChina
    • Telpon: 86 574 63204227
    • Cellphone: 86 13858319136
    • E-mail: 13858319136@163.com
    • Fax: 86 574 63208532
    • Tampilan: 86 13858319136

    Enquiry Kanggo Pricelist

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Latest News

    • Kabar Kantor Press

      Kabar Kantor Press

      Dear Bapak-bapak lan madams Mangga kindly dilaporake sing kita kantor bakal ditutup kanggo liburan ing Imlek saka 12 Februari kanggo 25 Februari Kita bakal nerusake ing Februari 26, 2018 (Monday). Yen ana apa pitakonan luwih o ...