Pump Valve Complete # 10

Pump Valve Complete # 10

Short Description:

Pabrik outlet, produsen experienced karo liwat rong puluh taun pengalaman, CE certified


  • Potongan: US $ 10 - 20 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 600 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C
  • Detail produk

    Tags Product

    Pabrik outlet, produsen experienced karo liwat rong puluh taun pengalaman, CE certified


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Contact Us

    • Zonghan Industrial Zone, Cixi, Ningbo, PRChina
    • Telpon: 86 574 63204227
    • Cellphone: 86 13858319136
    • E-mail: 13858319136@163.com
    • Fax: 86 574 63208532
    • Tampilan: 86 13858319136

    Enquiry Kanggo Pricelist

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Latest News

    • Kabar Kantor Press

      Kabar Kantor Press

      Dear Bapak-bapak lan madams Mangga kindly dilaporake sing kita kantor bakal ditutup kanggo liburan ing Imlek saka 12 Februari kanggo 25 Februari Kita bakal nerusake ing Februari 26, 2018 (Monday). Yen ana apa pitakonan luwih o ...