Вести

  • Известување за Office затворање
    Време на мислењето: Јан-09-2018

    Почитувани и почит Ве молиме љубезно да бидат информирани дека нашата канцеларија ќе биде затворен за празникот на Кинеската Нова Година од 12-ти февруари-ти февруари за да се 25. Ние ќе продолжи на 26. Февруари 2018 (понеделник). Ако има било какви дополнителни информации или потенцијални нарачки, ве молиме љубезно ги споделите со нас во однапред, така што можеме да обезбеди ... Прочитај повеќе »

WhatsApp Online Chat !