Cixi City Sea Anchor Presioni Feneri Co, Ltd, është një prodhues dhe eksportues i fenerë presion kryesor në Ningbo, Kinë. Korporata jonë kryesisht prodhon "Sea Anchor" markë, "spirancë" markë dhe "flutur" markë fenerë presion, llambat me gaz dhe soba me gaz.

  • presion
  • kamping
  • gaz
  • ngrohës

Arritje të reja

Produkte Featured

WhatsApp Online Chat !