Lajme

  • Njoftim për Office Mbylljen
    Ora Post: Jan-09-2018

    Të nderuar Zotërinj dhe madams Ju lutemi të informohet se zyra jonë do të jetë e mbyllur për festën e Vitit të Ri kinez nga 12 shkurt për 25 shkurt ne do të rifillojë më 26 shkurt, 2018 (e hënë). Nëse ka ndonjë pyetje të mëtejshme ose urdhra të mundshme, ju lutemi na tregoni paraprakisht, në mënyrë që ne mund të japin ... Lexo më shumë »

WhatsApp Online Chat !