Cixi Kota Laut jangkar tekenan lantern Co., Ltd nyaeta salah sahiji produsén sarta éksportir tina lampion tekanan ngarah di Ningbo, Cina. Corporation kami utamana ngahasilkeun "Laut jangkar" merk "jangkar" merk na "Kukupu" merk lampion tekanan, lampu gas na kompor gas.

  • tekenan
  • kémping
  • gas
  • alat keur manaskeun

Arrivals anyar

Produk Artikel