Jangkar tekanan brand lantern 999

Jangkar tekanan brand lantern 999

Pondok Description:

A caang, dibabawa minyak tanah lantern.It berpungsi jam lila (leuwih ti 6 jam), terang pisan (350-500 Lilin Daya), ongkos pamakéan pisan low, héjo jeung perlindungan lingkungan (euweuh polusi batré), windproof, waterproof, dehumidify na panas (indoor wungkul) Salaku hiji produsén, kami geus disadiakeun produk repliable mun kalolobaan nagara leuwih ti dua puluh taun. Ukuran: 17x17x42 (cm) Net beurat: 2.5kgs Bahan: waja, kuningan, sagelas Warna: Suluh pérak: minyak tanah ukur nyarios: tiap lantern gaduh kantong tina cadang part.include mantel, ...


  • FOB Harga: US $ 10 - 20 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 600 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    A caang, dibabawa minyak tanah lantern.It berpungsi jam lila (leuwih ti 6 jam), terang pisan (350-500 Lilin Daya), ongkos pamakéan pisan low, héjo jeung perlindungan lingkungan (euweuh polusi batré), windproof, waterproof, dehumidify na panas (indoor wungkul)
    Salaku hiji produsén, kami geus disadiakeun produk repliable mun kalolobaan nagara leuwih ti dua puluh taun.

    Ukuran: 17x17x42 (cm)
    beurat Net: 2.5kgs
    Bahan: waja, kuningan, sagelas
    Warna: pérak
    Suluh: minyak tanah ukur

    Nyarios: tiap lantern gaduh kantong tina cadang part.include mantel, keusikan plastik bisa, jarum, spaner jsb

    ---------------
    Art. No.999 350 CP
    Tanpa alat preheating gancang

    ---------------
    Art. No.909 350 CP
    Jeung alat preheating gancang
    ---------------
    Art. No.975 500 CP
    Tanpa alat preheating gancang

    ---------------
    Art. No.950 500 CP
    Jeung alat preheating gancang
    ---------------

    Chrome (atawa nikel) plated pemantul (warna pérak) nyaéta pilihan

    Baku pakét:
    6PCS / CTN
    N.W .: 13.5KGS / CTN
    G.W .: 15.5KGS / CTN
    ukuran CTN:
    57X36X44CM  
    160DOZ / 20 '320DOZ / 40' 370DOZ / 40'HQ

     

    123

    33 22 11

    Naha milih kami?

    1: Produsén: bisa ngahasilkeun barang sakumaha design customer urang

    factoru

    2: kualitas dipercaya: harga panghandapna teu udagan ahir urang, tapi kualitas pangalusna sarta harga lumrah nyaeta.

     

    sertipikasi

    3: buruh dialam mesin lengkep

    peple

    test 100% saméméh ninggalkeun pabrik: 4

    ceshi

     5: harga Good: harga firsthand, manfaat nu lumrah

    shichag

    6.Sine ti 1991, Leuwih ti dua puluh taun pangalaman dina garis ieu

    yingye

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Taros Kami

    • Zonghan Industrial Parabot, Cixi, Ningbo, PRChina
    • Telepon: 86 574 63204227
    • Cellphone: 86 13858319136
    • Surélék: 13858319136@163.com
    • Fax: 86 574 63208532
    • WhatsApp: 86 13858319136

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    panganyarna News

    • Bewara pikeun Kantor panutupanana

      Bewara pikeun Kantor panutupanana

      Dear sirs na madams Mangga bageur nawaran reureuh di jadi informed yen kantor kami bakal ditutup keur liburan di Taun Anyar Cina ti 12 Feb. ka 25. Feb. Urang bakal neruskeun on Feb. 26 2018 (Senén). Mun aya wae inquiries salajengna o ...