brand kukupu tekanan lantern 826

brand kukupu tekanan lantern 826

Pondok Description:

Tekanan lantern A kawasa, dibabawa minyak tanah lantern. manufactory aslina kalawan leuwih dua puluh taun manufaktur pangalaman SIZE: 17X17X42 (CM) net beurat: 2.5KGS bahan: baja, Kuningan, kaca COLOR: SILVER suluh: minyak tanah (nyarankeun), NOT béngsin jeung alkohol (dilarang), solar minyak (bisa dipaké , tapi bakal ngakibatkeun poék SMOG, NOT nyarankeun) pedaran: a kawasa, LANTERN.ITS portabel paling brightest minyak tanah lantern, ngabogaan kaluaran lampu tina 60W, sarua jeung paling bohlam domestik, éta ogé pisan EC ...


  • FOB Harga: US $ 10 - 20 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 600 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    tekanan lantern
    A kawasa, dibabawa minyak tanah lantern.
    Manufactory aslina kalawan leuwih dua puluh taun pangalaman manufaktur  

    SIZE: 17X17X42 (CM)

    Net beurat: 2.5KGS

    Bahan: baja, Kuningan, kaca

    COLOR: SILVER

    Suluh: minyak tanah (nyarankeun), NOT béngsin jeung alkohol (dilarang), solar minyak (bisa dipaké, tapi bakal ngakibatkeun poék SMOG, NOT nyarankeun)

    Pedaran: A kawasa, LANTERN.ITS portabel paling brightest minyak tanah lantern, ngabogaan kaluaran lampu tina 60W, sarua jeung paling bohlam domestik, éta ogé pisan ekonomis, ngaduruk salila sahenteuna dalapan jam dina hiji keusikan di tank dua pint, raray enamelled moal karat, sarta kalawan pangropéa basajan, sacara umum bakal panungtungan sapuluh taun atawa leuwih, sacara umum ieu dipaké dina kémping, mancing, katerangan sayaga.

    Nyarios: lantern masing boga kantong cadang part.include mantel, ngeusian plastik bisa, jarum, spaner jsb

    ---------------
    Art. No.826 350 CP
    tanpa alat preheating gancang

    ---------------
    Art. No.828 350 CP
    kalawan alat preheating gancang
    ---------------
    Art. No.830 500 CP
    tanpa alat preheating gancang

    ---------------
    Art. No.832 500 CP
    kalawan alat preheating gancang
    ---------------

    Chrome (atawa nikel) plated pemantul (warna pérak) nyaéta pilihan

    826 Rotasi 134-3435_IMG


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Taros Kami

    • Zonghan Industrial Parabot, Cixi, Ningbo, PRChina
    • Telepon: 86 574 63204227
    • Cellphone: 86 13858319136
    • Surélék: 13858319136@163.com
    • Fax: 86 574 63208532
    • WhatsApp: 86 13858319136

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    panganyarna News

    • Bewara pikeun Kantor panutupanana

      Bewara pikeun Kantor panutupanana

      Dear sirs na madams Mangga bageur nawaran reureuh di jadi informed yen kantor kami bakal ditutup keur liburan di Taun Anyar Cina ti 12 Feb. ka 25. Feb. Urang bakal neruskeun on Feb. 26 2018 (Senén). Mun aya wae inquiries salajengna o ...