Kémping kompor pikeun 190g cartridge gas pierceable LC-68-6

Kémping kompor pikeun 190g cartridge gas pierceable LC-68-6

Pondok Description:

Description: kompor gas tekanan uap Hotspot pikeun dipaké di wewengkon well-ventilated hijina, ayeuna teh dirancang pikeun pamakéan ku cartridge gas eusi 190g pierceable butane complying EN417-tipe 200 (tipe TUV persetujuan 02 I 99), pin Pierce kalawan segel karét di gas inlet dirancang pikeun nyegah sagala inlet gas leakage.the gas anu dibereskeun nepi dipager pikeun pamakéan cartridge a nut.The regulator screw geus dipasangan ka Perkakas digabungkeun jeung ketok gas sanggeus ketok gas inlet.the gas téh klep jarum jeung variabl. ..


  • FOB Harga: US $ 10 - 20 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 600 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    Description:
    kompor gas tekanan uap Hotspot pikeun dipaké di wewengkon well-ventilated hijina, ayeuna teh dirancang pikeun pamakéan ku cartridge gas eusi 190g pierceable butane complying EN417-tipe 200 (tipe TUV persetujuan 02 I 99), pin Pierce kalawan segel karét di gas inlet dirancang pikeun nyegah sagala inlet gas leakage.the gas anu dibereskeun nepi dipager pikeun pamakéan cartridge a regulator screw nut.The geus dipasangan ka Perkakas digabungkeun jeung ketok gas sanggeus ketok gas inlet.the gas téh klep jarum kalawan posisi variabel .it urang dipasangan ku rojongan pan tunggal kalayan opat ramo.

    Bahan:
    Steel plat kompor sarta bagian, burner stainless steel, klep kuningan, ABS wadahna.

    Data teknis:
    Kategori: langsung Pressure- Butane.
    Burner tunggal, tunggal injector (0.24mm).
    Tekenan inlet: uap / langsung tekenan.
    Tipe burner: Ring stainless steel Tipe.
    Ignition: Manual ignition.
    Kakuatan: 1.1kW, Konsumsi: 80g / h

    Paking rinci:
    Unggal pc dipak dina kotak warna, 24pcs dipak dina hiji karton.

     

    NW QTY NW NW ukuran CTN:
    429G / PC 24PCS / CTN 12KGS / CTN 16KGS / CTN 48X36X42CM
    9,240PCS / 20 '
    18,480PCS / 40'
    21,480PCS / 40'HQ

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Taros Kami

    • Zonghan Industrial Parabot, Cixi, Ningbo, PRChina
    • Telepon: 86 574 63204227
    • Cellphone: 86 13858319136
    • Surélék: 13858319136@163.com
    • Fax: 86 574 63208532
    • WhatsApp: 86 13858319136

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    panganyarna News

    • Bewara pikeun Kantor panutupanana

      Bewara pikeun Kantor panutupanana

      Dear sirs na madams Mangga bageur nawaran reureuh di jadi informed yen kantor kami bakal ditutup keur liburan di Taun Anyar Cina ti 12 Feb. ka 25. Feb. Urang bakal neruskeun on Feb. 26 2018 (Senén). Mun aya wae inquiries salajengna o ...