niup Gas obor M-879

niup Gas obor M-879

Pondok Description:

Description: uap Hotspot obor gas tekanan pikeun dipaké di wewengkon well-ventilated hijina, ayeuna teh dirancang pikeun pamakéan ku cartridge gas eusi 190g pierceable butane complying EN417-tipe 200 (tipe TUV persetujuan 02 I 99), pin Pierce kalawan segel karét di gas inlet dirancang pikeun nyegah sagala inlet gas leakage.the gas anu dibereskeun nepi dipager pikeun pamakéan cartridge a nut.The regulator tambaga anu dipasangan ka Perkakas digabungkeun jeung ketok gas sanggeus ketok gas inlet.the gas téh klep jarum jeung variab. ..


  • FOB Harga: US $ 10 - 20 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 600 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    Description:
    uap Hotspot obor gas tekanan pikeun dipaké di wewengkon well-ventilated hijina, ayeuna teh dirancang pikeun pamakéan ku cartridge gas eusi 190g pierceable butane complying EN417-tipe 200 (tipe TUV persetujuan 02 I 99), pin Pierce kalawan segel karét di gas inlet dirancang pikeun nyegah sagala inlet gas leakage.the gas anu dibereskeun nepi dipager pikeun pamakéan cartridge a regulator nut.The tambaga anu dipasangan ka Perkakas digabungkeun jeung ketok gas sanggeus ketok gas inlet.the gas téh klep jarum kalawan posisi variabel ignition .Manual.

    Bahan:
    gun Kuningan, wadahna baja, ABS cecekelan.

    Data teknis:
    Kategori: langsung Pressure- Butane.
    Burner tunggal, tunggal injector (0.28mm).
    Tekenan inlet: uap / langsung tekenan.
    Tipe burner: kolom tambaga Tipe.
    Ignition: dilebetkeun ku burner gas.
    Kakuatan: 1.7kW, Konsumsi: 125g / h Max.temp.:850 Gelar Celsius

    Paking rinci:
    Unggal pc dipak dina kotak warna, 24pcs dipak dina hiji karton.
    NW: 475G / PC
    QTY: 24PCS / CTN
    N.W .: 12KGS / CTN
    G.W .: 14KGS / CTN
    ukuran CTN:
    56X39X39.5CM
    6,480PCS / 20 '
    12,960PCS / 40'
    15,040PCS / 40'HQ


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Taros Kami

    • Zonghan Industrial Parabot, Cixi, Ningbo, PRChina
    • Telepon: 86 574 63204227
    • Cellphone: 86 13858319136
    • Surélék: 13858319136@163.com
    • Fax: 86 574 63208532
    • WhatsApp: 86 13858319136

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    panganyarna News

    • Bewara pikeun Kantor panutupanana

      Bewara pikeun Kantor panutupanana

      Dear sirs na madams Mangga bageur nawaran reureuh di jadi informed yen kantor kami bakal ditutup keur liburan di Taun Anyar Cina ti 12 Feb. ka 25. Feb. Urang bakal neruskeun on Feb. 26 2018 (Senén). Mun aya wae inquiries salajengna o ...