Bewara pikeun Kantor panutupanana

Dear sirs na madams
Mangga bageur nawaran reureuh di jadi informed yen kantor kami bakal ditutup keur liburan di Taun Anyar Cina ti 12 Feb. ka 25. Feb.
Urang bakal neruskeun on Feb. 26 2018 (Senén).
Mun aya wae inquiries salajengna atanapi pesenan poténsi, mangga bageur nawaran reureuh di hayu urang nyaho sateuacanna, supaya urang bisa nyadiakeun balesan saharita tanpa reureuh.
Hatur nuhun pikeun attentions jenis anjeun!
Pangalusna hal
Tony Cheng
Cixi Laut jangkar tekenan lantern Co., Ltd.
Zonghan Industrial Parabot, Cixi, Ningbo, Cina
Tel: + 86-574-63210688
fax: + 86-574-63208532
Surelek: 13858319136@163.com
MSN Messenger: tonycheng2000@hotmail.com
WhatsApp: +86 13858319136
Website: http: / /www.pressurelantern.com


Pos waktos: Jan-09-2018
WhatsApp Online Chat !