Portabel Ocarina Gas Panaskeun & cooker

Portabel Ocarina Gas Panaskeun & cooker

Pondok Description:

Portabel Ocarina Gas Panaskeun & cooker ● Gas pilihan: elpiji atawa gas alam, di pamundut customer urang. ● Kahirupan:> 10 Taun ● ukuranana Cipondoh, Tangerang: φ675px × 837.5px ● NW: 3.38KG, GW: 4.31KG ● Élmu sarta output: 4000-6000 BTU / hr ● CO2 release: <0.41m3 / hr konsumsi ● Gas: <0.13m3 / hr ● aréa lumaku: 8 ~ 12M2 ● ignition: aplikasi ignition piezoelectric Multi-fungsi elpiji Gas Panaskeun pikeun Élmu sarta na masak ● efisiensi pemanasan High, panas nepi di 30 detik ● elpiji manaskeun sarta cooker 2 di 1, dual hea ...


  • FOB Harga: US $ 10 - 20 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 600 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    Portabel Ocarina Gas Panaskeun & cooker
    ● Gas pilihan: elpiji atawa gas alam, di pamundut customer urang.
    ● Kahirupan:> 10 Taun
    ● ukuranana Cipondoh, Tangerang: φ675px × 837.5px
    ● NW: 3.38KG, GW: 4.31KG
    ● Élmu sarta output: 4000-6000 BTU / hr
    ● CO2 release: <0.41m3 / hr
    konsumsi ● Gas: <0.13m3 / hr
    ● aréa lumaku: 8 ~ 12M2
    ● ignition: aplikasi ignition piezoelectric

    Panaskeun Gas elpiji multi fungsi pikeun Élmu sarta jeung masak

    ● efisiensi pemanasan High, panas nepi di 30 detik

    ● elpiji manaskeun sarta cooker 2 di 1, fungsi pemanasan dual kalayan kontrol seuneu uas, hirup Unit sakabeh leuwih ti 10 taun.

    ● diimpor net seuneu panas-tahan, hirup bersih langkung ti 10 taun.

    ● murni klep tambaga inti, murni tube tambaga gas, murni tambaga spay nozzle, awét sarta henteu leakage, hirup deui langkung ti 10 taun.

    ● pamanas gas elpiji moderately tegalan kamar anjeun, ngamurnikeun lingkungan, éféktif ngahambat tumuwuhna baktéri.

    ● awakna Steel elpiji manaskeun, sadaya ketebalan baja leuwih ti 0.6mm, sturdy jeung awét.

    ● outline exquisite, desain handhold gampang, mana dibabawa dina pembuangan Anjeun.

    ● Steel permukaan perlakuan ku téhnik electroplating eco ulah karat baja.

    ● Piezoelectric ignition switch, bisa dipaké leuwih 30000 kali.

    ● Seuneu atawa gas bisa ngancik luhur jeung ka handap kalawan bébas.

    ● pamanas elpiji Manten-tahan, unbreakable, sturdy, pakét awét pikeun mastikeun produk transit kaamanan.

    kapasitas ● Wadahna: 930 PCS / 20ft 2600 PCS / 40HQ

    1  2 3 4 5 6 14797754682663


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Taros Kami

    • Zonghan Industrial Parabot, Cixi, Ningbo, PRChina
    • Telepon: 86 574 63204227
    • Cellphone: 86 13858319136
    • Surélék: 13858319136@163.com
    • Fax: 86 574 63208532
    • WhatsApp: 86 13858319136

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    panganyarna News

    • Bewara pikeun Kantor panutupanana

      Bewara pikeun Kantor panutupanana

      Dear sirs na madams Mangga bageur nawaran reureuh di jadi informed yen kantor kami bakal ditutup keur liburan di Taun Anyar Cina ti 12 Feb. ka 25. Feb. Urang bakal neruskeun on Feb. 26 2018 (Senén). Mun aya wae inquiries salajengna o ...