pemantul # 62

pemantul # 62

Pondok Description:

Pabrik outlet, produsén ngalaman kalawan leuwih dua puluh taun pangalaman, CE Certified


  • FOB Harga: US $ 10 - 20 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 600 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pabrik outlet, produsén ngalaman kalawan leuwih dua puluh taun pangalaman, CE Certified


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    Taros Kami

    • Zonghan Industrial Parabot, Cixi, Ningbo, PRChina
    • Telepon: 86 574 63204227
    • Cellphone: 86 13858319136
    • Surélék: 13858319136@163.com
    • Fax: 86 574 63208532
    • WhatsApp: 86 13858319136

    Panalungtikan Pikeun Pricelist

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    panganyarna News

    • Bewara pikeun Kantor panutupanana

      Bewara pikeun Kantor panutupanana

      Dear sirs na madams Mangga bageur nawaran reureuh di jadi informed yen kantor kami bakal ditutup keur liburan di Taun Anyar Cina ti 12 Feb. ka 25. Feb. Urang bakal neruskeun on Feb. 26 2018 (Senén). Mun aya wae inquiries salajengna o ...